Contacteer ons

Contact Persoon : James Zhong

Telefoonnummer : 86-13929110408

WhatsApp : +8613929110408

Free call
Zone2Guard Entrance Matting LTD

De Belangrijke Fabrikant van Ingangsmatwerk

  • companyPics.title
  • companyPics.title
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: Zone2Guard Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 2000000-3000000 Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Zone2Guard incl. is een ervaren fabrikant sinds 2005 die, is het hoofdkantoor opstelling in Hongkong, en molen in China wordt gevestigd, die systemen van een de duurzame aluminiummatwerk verstrekken om uiterst aan op zwaar werk berekende situatie het hoofd te bieden. 15 jaar, zijn wij nadruk op buffed rubberwissermatwerk (Voordeel) dat goed - gekend en wijd goedgekeurd in Europa is, en werden één van de verscheidene weinig molens hebben beheerst de techniek geweest.

 

 

China Zone2Guard Entrance Matting LTD Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Zone2Guard werd opgericht in 2008 en is een gevestigde fabrikant van buffed rubberwissers, ingangsmatwerk.

 

Met onze eigen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole en menselijke middelafdelingen zijn wij een specifieke en verantwoordelijke fabrikant en een werkgever. Onze efficiënte productie gebruikt grondstoffen en zet hen in duurzaam, hoogte om - kwaliteitsproducten die momenteel worden uitgevoerd naar Europa.

 

Wij zijn ecologisch bewust en dringen bij de strakke en vaste controle voor alle de wetgeving, opleidings en recycling vereisten aan. Al rubber en het SBR zijn gerecycleerde 100%.

 

Wij zijn uiterst trots om één miljoen lineaire meters van geproduceerd te naderen buffed de rubberstroken van het matwerktussenvoegsel.

Dienst

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 10 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

james@europlate.cn
+8613929110408
13929110408